Stihl_shop
ΥΠΕΥΘΥΝΟ
SERVICE
ΔΩΡΕΑΝ
ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ

STIHL M-Tronic (M) Περίσσεια ισχύς! Εντελώς ηλεκτρονικά!

Article_header-m-tronic_rdax_90

Το ηλεκτρονικό σύστημα ελέγχου κινητήρα ρυθμίζει τον χρονισμό της ανάφλεξης και την τροφοδοσία του καυσίμου σε κάθε κατάσταση λειτουργίας, λαμβάνοντας υπόψη τους εξωτερικούς παράγοντες όπως θερμοκρασία, υψόμετρο και ποιότητα καυσίμου. Εξασφαλίζει άριστη απόδοση του κινητήρα, σταθερό ανώτατο αριθμό στροφών και πολύ καλή επιτάχυνση. Με το M-Tronic δεν υπάρχει πια καμία ανάγκη για χειροκίνητη ρύθμιση του καρμπιρατέρ. Το ηλεκτρονικό σύστημα διακρίνει αυτόματα την κατάσταση του κινητήρα κατά την εκκίνηση, με αποτέλεσμα ο μοχλός πολλαπλών λειτουργιών να έχει πλέον μόνο μία θέση εκκίνησης. Ξεκινάτε το μηχάνημα με ελάχιστα τραβήγματα και χωρίς προσαρμογές στις ρυθμίσεις, και μπορείτε αμέσως να επιταχύνετε τον κινητήρα, ακόμα και όταν είναι κρύος. Επιπλέον, το M-Tronic καταγράφει τις ρυθμίσεις από την τελευταία χρήση. Έτσι, σε κάθε νέα εκκίνηση κάτω από τις ίδιες συνθήκες περιβάλλοντος, έχετε αμέσως στη διάθεσή σας την πλήρη ισχύ του κινητήρα.

Τι απομένει για να κάνετε εσείς; Ανεφοδιάστε, ξεκινήστε, πριονίστε. Όλα τα υπόλοιπα, αφήστε τα πάνω στο σύστημα M-Tronic.

Σαφή πλεονεκτήματα

Απλή εκκίνηση: Στα μηχανήματα με σύστημα M-Tronic, o πολλαπλός διακόπτης έχει μόνο μια θέση εκκίνησης. Το σύστημα προσδιορίζει τη θερμοκρασία του κινητήρα και υπολογίζει ηλεκτρονικά την ποσότητα καυσίμου που χρειάζεται. Εσείς απλά τραβάτε μερικές φορές το κορδόνι της μίζας και μπορείτε αμέσως να δώσετε γκάζι.
Τέρμα η χειροκίνητη ρύθμιση του καρμπυρατέρ: Το σύστημα Μ-Τronic προσαρμόζει ηλεκτρονικά την παροχή καυσίμου στο καρμυρατέρ σε όλες τις κατατάσεις λειτουργίας όπως εκκίνηση, ρελαντί, μερικό και πλήρες φορτίο, λαμβάνοντας υπόψη τις εξωτερικές συνθήκες.
Πάντα καλύτερη απόδοση: Με βάση τη θερμοκρασία του κινητήρα και τον αριθμό στροφών, το κύκλωμα ελέχγου προσδιορίζει συνεχώς την κατάσταση λειτουργίας του αλυσοπριόνου και ρυθμίζει ανάλογα την παροχή καυσίμου, ώστε να εργάζετε πάντα με την καλύτερη απόδοση του κινητήρα.
Άριστη επιτάχυνση: Χάρη στην ηλεκτρονική ρύθμιση του χρόνου ανάφλεξης  και ης παροχής καυσίμου, το STIHL MS 441 C-M επιταχύνει ορμητικά και γρήγορα - ακόμα και μετά από ψυχρή εκκίνηση.
Λειτουργία μνήμης: Το σύστημα M-Tronic θυμάται τις ρυθμίσεις από την τελευταία χρήση, όσος χρόνος κα αν περάσει, και θα τις επαναφέρει αυτόματα στην επόμενη εκκίνηση του αλυσοπριόνου. Έτσι σε κάθε νέα εκκίνηση κάτω από τις ίδιες συνθήκες περιβάλλοντος, έχετε αμέσως στη διαθεσή σας την πλήρη ισχύ του κινητήρα.

Add_this